CD’s

Nitro-Nitro!

16 eigen composities in de stijl van de klezmer, balkan, gipsy. Een cd boordevol uitbundige vrolijkheid, maar ook ruimte voor verstilling en ontroering. Opgenomen in de akoestisch prachtige Westvest-kerk te Schiedam, juni/juli 2011.

Djelem Djelem

In 2006 – 2007 trok het trio gedurende 10 maanden in een camperbusje langs de zogenaamde ‘zigeunerroute’, van Oost-Europa tot aan Rajasthan (India). De muziek die ze onderweg leerden hebben ze bij thuiskomt verder uitgewerkt en op cd gezet. November 2007, Bunt Studio, Utrecht.

C’s de Jongens

Een bonte mix van klezmer, eigen composities en eigenzinnige bewerkingen van Oost-Europese traditionals. Uitgebracht in 2004 op het volksmuziek-label Syncoop.

Papa Hoemhoem

In juli 2002 opgenomen in de tijd dat Coos net had ontdekt dat hij op de accordeon niet perse alles met ‘hoempa hoempa’ hoefde te begeleiden, maar dat ‘papa hoemhoem’ ook best tot de mogelijkheden behoorde… Een collectors item uit de begindagen van het trio! Toen ook de muziekstijl nog niet helemaal vastlag: naast klezmer, traditionals en (zowel bedoelde als onbedoelde) onregelmatige maatsoorten, ook een oudhollandse smartlap op de tracklist, een percussie-intro op de poten van een oude stoel, een pieperige dialoog tussen een roestige mondharp en een intertoys-kindertrekzakje van één gulden vijftig, een verrassende muzikale interpretatie van een nummer van Marco Borsato en nog veel meer muzikale rariteiten, opgenomen in een geluidsstudio die eigenlijk gespecialiseerd was in heavy metal.