Trio C tot de Derde laat zich leiden, en Leiden laat zich Trio C tot de Derden! En wel op 29 april aanstaande, dan spelen we van 15.30 tot 17.00 in Sijthoff Leiden. En een maandje later doen we weer mee aan de Leidse Hofjesconcerten op 20 en 21 mei. Die zondag spelen we als Duo C Kwadraat (klarinet en accordeon), waarbij we twee van de vier setjes de samenwerking aangaan met het Utrechts koor het Wim Egz Ensemble, terwijl u onze violist Carel die dag kunt bewoneren als dirigent van het Nederlands Jeugd Strijkorkest. Op maandag de 21e hebben we ons als trio laten inroosteren. Komt dat horen, komt dat zien!

Voor volgend seizoen druppelen de concert-aanvragen ook alweer aardig binnen. Die zullen we binnenkort ook weer hier vermelden. Maar tot het eind van dit seizoen hebben we ook nog twee hele leuke buitenoptredens in de planning staan die we graag bij u onder de aandacht brengen:
  • 10 juni 2018, 14.00 - 16.30, Sela Tuinen Appelscha
  • 28 juli 2018, 19.30 & 21.30, Muziek op de Binnendieze Den Bosch. (Duo C Kwadraat)

    Daarnaast breekt de periode van 'feesten en partijen' weer volop voor ons aan komende tijd, dus mogen we op diverse feestelijke gelegenheden onze muziek komen laten horen. Zin in!

    Mocht u nou net niet zijn uitgenodigd voor zo'n privé-feestje waar wij spelen, maar wilt u wel graag komen luisteren bij een volgend openbaar concert van ons bij u in de buurt: Er komen geregeld optredens bij gedurende het jaar. De beste manier om op de hoogte te blijven is daarom om u aan te melden voor onze nieuwsbrief: stuur dan een mailtje naar info@trioctotdederde.nl met als onderwerp 'mailinglist'. Dan ontvangt u eens in de paar maanden een mailtje van ons met de komende openbare concerten en eventuele verdere bijzonderheden rond ons trio.